050 550 1199
 (ark. klo 8-17)

12/08/2021

Ismo Siekkisen ja Teija Leinosen kokemuksia Fixelin sähköremontista

Ismo Siekkinen ja Teija Leinonen asuvat Äänekoskella omakotitalossa. 

Ismon ja Teijan omakotitalossa tehtiin täydellinen sähkösaneeraus. Vain aiemmin remontoidun kylpyhuoneen johdotukset ja kalusteet jäivät projektin ulkopuolelle, muutoin kaikki sähköt uusittiin.

Fixel tarkisti kuntotarkastuksessa muun muassa pistorasioiden ja sähköjohtojen kunnon

”Fixel löytyi niin, että tuli puhelinsoitto ja meiltä kysyttiin sähkölaitteiden ja pistorasioiden kunnosta, sekä milloin sähkötyöt on tehty.” 

”Sitten he tulivat tekemään kuntotarkastuksen, ja paikan päällä tarkastaja huomasi paljon puutteita, mitä tässä talossa piti tehdä ja muuttaa nykyaikaiseen suuntaan.” 

”Monet laitteet eivät täyttäneet enää turvamääräyksiä, joten siitä lähti liikkeelle koko asia.”, Ismo Siekkinen kertoo.

Suurin osa talon sähköjohdoista oli 1970-luvulta

Sähköremontti oli Siekkisen ja Leinosen talossa ajankohtainen, talon iän ja kunnon vuoksi.

”Meillä oli vanhanaikaiset sulaketaulut käytössä ja monella sulakkeella oli ylikuormitusta. Sähköjohdoista suurin osa oli 1970-luvulta ja jotkut jopa vanhempia, eli ne kaikki vaihdettiin.”

”Pistorasiat ja katkaisimet olivat myös vanhanaikaisia, joten vaihdettiin nekin. Uusia sähkökaappeja tuli kolme, yksi ulos ja kaksi sisälle”, Ismo kertoo.

Vuorovaikutus toimi sähkömiesten ja asiakkaiden välillä

Sekä Ismo että Teija ovat tyytyväisiä asentajiin. ”Fixel laittoi meille hirveän hyvät asentajat ja olimme tosi tyytyväisiä asentajiin.”

”Remontti eteni koko ajan, ja meillä oli hyvä keskusteluyhteys siitä, mitä tehdään. Asentajat ehdottivat, halutaanko tehdä tietyllä tavalla tai lisätäänkö jotain.” 

”Koko ajan oli molemminpuolinen vuoropuhelu käynnissä. He ovat ammattilaisia ja pystyivät neuvomaan, miten mennään eteenpäin, ja sanoivat jos jotain ei tarvinnut tehdä.” 

Sähköurakan aikataulu eteni sopimuksen mukaan

”Aikataulussa pysyttiin hyvin, aikaa oli varattu viikko, ja siihen tuli jopa ylimääräistä hommaa, mutta yhteensä neljä päivää meni remontissa”, Ismo kertoo.

”Näiden asentajapoikien ammattitaito oli kyllä täysi kymppi”, Teija kehuu. 

”Kun pyysin jotain tekemään, niin heti tulivat, ja tapahtui sillä sekunnilla. Olin tosi tyytyväinen siihen. Siistejä ja mukavia poikia olivat.”, Teija kiittelee vielä.