050 550 1199
 (ark. klo 8-17)

Aurinkopaneelit

Aurinko-paneelit

Aurinkopaneeleilla säästät sekä ympäristöä että rahaa.

Haluatko kotimaista, edullista energiaa omalta katoltasi? Tarjoamme valmiiksi mietityt sekä räätälöidyt aurinkovoimalat luotettavasti ja edullisesti.

Soita meille niin jutellaan lisää!
0505501199

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-17.

MITÄ AURINKOENERGIA ON?

Aurinkoenergia on auringon säteilyn hyödyntämistä sähkö- tai lämpöenergiana. Auringonvaloa kerätään rakennuksen katolle asennettavilla aurinkopaneeleilla.

Aurinkoenergia on päästötöntä, uusiutuvaa ja kestävää. Se pienentää paitsi sähkölaskua, myös hiilijalanjälkeä.

MITEN AURINKOSÄHKÖ- JÄRJESTELMÄ TOIMII?

Aurinkopaneelit kytketään erillisen invertterin eli vaihtosuuntaajan kautta talon sähköverkkoon. Invertteri muuttaa paneelien tuottaman jännitteen kodin laitteille sopivaksi 230 voltiksi. Paneelit sijoitetaan niin, että aurinko pääsee paistamaan niihin mahdollisimman esteettömästi ja pitkään. Paneelit eivät juurikaan vaadi ylläpitoa, ja niiden tehontuotto takuu on 25 vuotta yli 80% ja käyttöikä on noin 30-40 vuotta. Järjestelmä tunnistaa kotisi tehontarpeen ja valitsee aina edullisimman tavan hankkia sähköä. Aurikosähköstä saa suurimman hyödyn, kun seuraa sähkönhintaa sähköpörssissä. Ennen sai suurimman
hyödyn, kun kulutuksen ajoitti aurinkotuotannon ajalle, nykyään useimmiten kannattaa tuottaa myyntiin
ja kuluttaa halvan sähkön aikaan.

Mutta vaikka et seuraisikaan sähköpörssiä ja miettisi kulutustasi sen mukaisesti, aurinkosähkö tuottaa
TAKUU varmasti.

Millaisiin kohteisiin aurinkopaneelit sopivat?

Aurinkoenergiaa voidaan hyödyntää useissa erilaisissa kohteissa. Asiantuntijamme mitoittavat järjestelmän vastaamaan asennuspaikkaa ja tehontarvetta.

Omakotitalot

Yhä useampi omakotitalon omistaja on valinnut taloonsa aurinkosähköjärjestelmän. Nykyisin aurinkopaneeleilla voidaan tuottaa jopa 50-80% omakotitalon vuosittaisesta sähköntarpeesta.

Maatilat

Aurinkosähköjärjestelmä sopii hyvin maatiloille, sillä niiden sähkönkulutus on korkea ja kattopinta-alaa on paljon. Aurinkovoimalan hankintaan voi saada maatalouden investointitukea.

Vapaa-ajan asunnot

Sähköverkkoon liitettyjen kesämökkien ja loma-asuntojen energiatehokkuus paranee aurinkopaneeleilla. Mökillä vietetään aikaa eniten kesällä, jolloin auringosta saadaan eniten säteilyä.

AURINKOSÄHKÖN HYÖDYT

Aurinkopaneeliratkaisumme parantavat omavaraisuutta ja ekologisuutta. Oletko miettinyt, paljonko aurinkosähköjärjestelmä säästäisi energiakustannuksissa?

Säästä 
sähkölaskussa

Omalla aurinkosähköjärjestelmällä tuotat energiaa omiin tarpeisiisi ja olet turvassa nousevilta energiansiirtomaksuilta.

Kasvata kiinteistön arvoa

Laadukas paneeliratkaisu kasvattaa kiinteistön arvoa. Ylimääräisen sähkön voi myydä eteenpäin sähköyhtiölle.

Päästötöntä 
energiaa

Aurinkosähkö on puhdas ja uusiutuva energianlähde. Sen avulla voit pienentää kiinteistösi hiilijalanjälkeä.

Nopea asennus

Saat Fixel-aurinkosähköjärjestelmän kotisi tehontarpeeseen mitoitettuna, ja asennettuna. Asennus valmistuu yleensä 1–2 työpäivässä. Saat meiltä lisäksi kattavan opastuksen järjestelmän käyttöön.
aurinkopaneeleiden asennus

Rahoitus

Jos tarvitset rahoitusta voit hakea sitä helposti OP-rahoituksen kautta.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram