050 550 1199
 (ark. klo 8-17)

Aurinko-paneelit

Aurinkopaneeleilla säästät sekä ympäristöä että rahaa.

Haluatko kotimaista, edullista energiaa omalta katoltasi? Tarjoamme valmiiksi mietityt Fixel Power -aurinkovoimalapaketit luotettavasti ja edullisesti.

Soita meille niin jutellaan lisää!
0505501199

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-17.

MITÄ AURINKOENERGIA ON?

Aurinkoenergia on auringon säteilyn hyödyntämistä sähkö- tai lämpöenergiana. Auringonvaloa kerätään rakennuksen katolle asennettavilla aurinkopaneeleilla.

Aurinkoenergia on päästötöntä, uusiutuvaa ja kestävää. Se pienentää paitsi sähkölaskua, myös hiilijalanjälkeä.

MITEN AURINKOSÄHKÖ- JÄRJESTELMÄ TOIMII?

Aurinkopaneelit kytketään erillisen invertterin eli vaihtosuuntaajan kautta talon sähköverkkoon. Invertteri muuttaa paneelien tuottaman jännitteen kodin laitteille sopivaksi 230 voltiksi. Paneelit sijoitetaan niin, että aurinko pääsee paistamaan niihin mahdollisimman esteettömästi ja pitkään. Paneelit eivät juurikaan vaadi ylläpitoa, ja niiden käyttöikä on noin 20–30 vuotta. Järjestelmä tunnistaa kotisi tehontarpeen ja valitsee aina edullisimman tavan hankkia sähköä. Aurinkosähköstä saa suurimman hyödyn, kun sähkönkulutus on suurimmillaan auringon paistaessa.

Millaisiin kohteisiin aurinkopaneelit sopivat?

Aurinkoenergiaa voidaan hyödyntää useissa erilaisissa kohteissa. Asiantuntijamme mitoittavat järjestelmän vastaamaan asennuspaikkaa ja tehontarvetta.

Omakotitalot

Yhä useampi omakotitalon omistaja on valinnut taloonsa aurinkosähköjärjestelmän. Aurinkopaneeleilla voidaan tuottaa jopa 30 % omakotitalon sähköntarpeesta.

Maatilat

Aurinkosähköjärjestelmä sopii hyvin maatiloille, sillä niiden sähkönkulutus on korkea ja kattopinta-alaa on paljon. Aurinkovoimalan hankintaan voi saada maatalouden investointitukea.

Vapaa-ajan asunnot

Sähköverkkoon liitettyjen kesämökkien ja loma-asuntojen energiatehokkuus paranee aurinkopaneeleilla. Mökillä vietetään aikaa eniten kesällä, jolloin auringosta saadaan eniten säteilyä.

AURINKOSÄHKÖN HYÖDYT

Aurinkopaneeliratkaisumme parantavat omavaraisuutta ja ekologisuutta. Oletko miettinyt, paljonko aurinkosähköjärjestelmä säästäisi energiakustannuksissa?

Säästä 
sähkölaskussa

Omalla aurinkosähköjärjestelmällä tuotat energiaa omiin tarpeisiisi ja olet turvassa nousevilta energiansiirtomaksuilta.

Kasvata kiinteistön arvoa

Laadukas paneeliratkaisu kasvattaa kiinteistön arvoa. Ylimääräisen sähkön voi myydä eteenpäin sähköyhtiölle.

Päästötöntä 
energiaa

Aurinkosähkö on puhdas ja uusiutuva energianlähde. Sen avulla voit pienentää kiinteistösi hiilijalanjälkeä.

Nopea asennus

Saat Fixel-aurinkosähköjärjestelmän kotisi tehontarpeeseen mitoitettuna, ja toimipisteidemme lähialueilla myös valmiiksi asennettuna. Asennus valmistuu yleensä 1–2 työpäivässä. Saat meiltä lisäksi kattavan opastuksen järjestelmän käyttöön.
aurinkopaneeleiden asennus
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram