050 550 1199
 (ark. klo 8-17)

Aurinkopaneelit Fixeliltä


Kotimaista edullista energiaa omalta katolta? Fixel tekee aurinkosähköjärjestelmän hankkimisen helpoksi. Tarjoamme valmiiksi mietityt Fixel Power -aurinkovoimalapaketit luotettavasti ja edullisesti. Tilaa aurinkovoimasi meiltä ja nauti edullisesta sekä ekologisesta sähköenergiasta.
ENERGIAA SÄÄSTÄVÄ

Aurinkosähkö

Aurinkopaneeliratkaisumme ovat tuottavia investointeja, jotka parantavat samalla omavaraisuutta ja ekologisuutta.
Oletko miettinyt, kuinka paljon säästäisit energiakustannuksissa ottamalla käyttöön aurinkosähköjärjestelmän?

HAUSSA PIENEMPI SÄHKÖLASKU?

Omalla aurinkosähköjärjestelmällä tuotat energiaa omiin tarpeisiin. Puhtaan ja edullisen aurinkosähkön tuottajana olet turvassa nousevilta energiansiirtomaksuilta.

KASVATA KIINTEISTÖN ARVOA

Laadukas paneeliratkaisu kasvattaa kiinteistön arvoa. Kiinteistössä tuotetun ylimääräisen sähkön voi myydä eteenpäin sähköyhtiölle.

TUOTA PÄÄSTÖTÖNTÄ ENERGIAA

Aurinkosähkö on puhdas ja uusiutuva energianlähde. Aurinkoenergian avulla voit pienentää kiinteistösi hiilijalanjälkeä.

HANKI AURINKOPANEELIT SUORAAN FIXELIN VERKKOKAUPASTA!

VERKKOKAUPPAAN

Suosituimmat aurinkovoimalapakettimme

KÄYTTÖKOHTEET

Aurinkopaneelit

Aurinkosähköjärjestelmä valitaan aina käyttökohteen- ja tarpeen mukaan. 

Aurinkopaneelit omakotitalohin

Yhä useampi omakotitalon omistaja on päätynyt asennuttamaan taloonsa aurinkosähköjärjestelmän. Aurinkopaneelit tuottavat jopa 30% omakotitalon sähköntarpeesta.

Aurinkopaneelit maatiloille

Maatilat voivat hakea investointitukea aurinkosähköjärjestelmän hankintaan siltä osin, kun tuotettava energia käytetään maatalouden tuotantotoiminnassa. Tuki haetaan ELY- Keskukselta. Lue lisää tietoa maatalouden investointi tuesta.
Lue lisää

Aurinkopaneelit kesämökeille

Aurinkopaneelit parantavat merkittävästi sähköverkkoon liitettyjen kesämökkien ja muiden loma-asuntojen energiatehokkuutta.
Ota yhteyttä
FIXEL

Aurinkosähkö-järjestelmän osat

Aurinkosähköjärjestelmä koostuu talon tai ulkorakennuksen katolle asennettavista aurinkopaneeleista, jotka kytketään erillisen invertterin kautta talon sähköverkkoon. Invertterin tehtävä on muuttaa paneelien tuottama jännite kodin laitteille sopivaksi 230 voltiksi. Suunnittelussa huomioidaan ilmansuuntien ohella myös paneeleita mahdollisesti varjostavat esteet sekä esteettiset seikat.

Järjestelmä tunnistaa kotisi tehontarpeen ja valitsee aina edullisimman tavan hankkia sähköä. Suurimman hyödyn aurinkosähköstä saa, kun sähkönkulutus on suurimmillaan auringon paistaessa. Aurinkosähköä voi varastoida esim. sähköllä lämmitettävään vesivaraajaan tai sähköauton akkuihin.


FIXEL

Helppo hankkia ja ylläpitää

Saat Fixel-aurinkosähköjärjestelmän kotiisi sopivaksi mitoitettuna ja toimipisteidemme lähialueille myös valmiiksi asennettuna. Fixel-sähköasiantuntijasi mitoittaa järjestelmän asennuspaikan ja kotisi tehontarpeen mukaan. Asennus valmistuu yleensä 1-2 työpäivässä, ja asennuksen lopuksi saat vielä opastuksen järjestelmän käyttöön.
FIXEL

Tiimi

Haluatko valjastaa aurinkoenergian käyttöösi? Asiantuntijamme opastavat oikean ratkaisun valinnassa
OTA YHTEYTTÄ

Rahoitus


*KSL:n mukaisesti laskettava todellinen vuosikorko esimerkiksi 10 000 euron keskimääräiselle luotolle 35 kuukauden laina-ajalla on 8,76 %, kun nimelliskorko on 7,30 %. Luottohinta on 11 283,93 €. (Tilanne 09/2017). Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

homesundatabaseleaf linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram