050 550 1199
 (ark. klo 8-17)

Fixel - kokemuksia

Asiakastyytyväisyys, hyvä palvelu ja luotettavuus.

Toimintamme kulmakiviä ovat yli 15 vuoden laaja-alainen kokemus, asiakaslähtöinen palvelu ja kustannustehokkaat toteutukset.

Haluamme tarjota täydellisen palvelun sähköjärjestelmän tarkastuksesta avaimet käteen –toteutukseen. Olemmekin luoneet kokonaan uuden konseptin toteuttaa vanhojen omakotitalojen sähkösaneerauksia.

Konseptissamme palvelu ja asiakastyytyväisyys ovat etusijalla!

Asiakkaamme kertovat kuinka olemme onnistuneet:

”Fixel laittoi meille hirveän hyvät asentajat ja olimme tosi tyytyväisiä asentajiin.”

”Koko ajan oli molemminpuolinen vuoropuhelu käynnissä. He ovat ammattilaisia ja pystyivät neuvomaan, miten mennään eteenpäin, ja sanoivat jos jotain ei tarvinnut tehdä.”
Lue Ismon ja Teijan koko tarina täältä.

"SÄHKÖT EIVÄT OLLEET POISSA MONTAKAAN TUNTIA"

”Mittaritaulun vaihto kävi äkkiä. Vaikka tässä itse asui koko ajan niin ei sitä remontin etenemistä juurikaan huomannut muuta kuin siitä että väkeä oli talo täynnä."

"HEIDÄN KANSSA EI TULLUT MITÄÄN MUTKAA MATKAAN"

”Työporukka oli erittäin miellyttävää. Ihan niinkuin samaa perhettä olisi oltu koko porukka, ihan totta! Suosittelen kyllä tätä firmaa, ihan lämpimästi ja rehellisesti." 

"FIXEL LAITTOI KAIKKI ONGELMAT
 KERRALLA KUNTOON"

"Olin pitkään yrittänyt löytää sähkötöiden tekijää, kun tiesin että alkuperäisille sähköille pitäisi tehdä jotain. Pari sähkömiestä on käynyt aiemmin jonkun pienen vian takia, mutta kumpikaan ei suostunut ryhtymään niin isoon hommaan. Fixel laittoi kaikki ongelmat kerralla kuntoon ja kaikki meni hyvin. Työmiehet olivat reippaita ja mukavia ja laittoivat pistorasiat sellaisiin paikkoihin missä niitä on helpompi käyttää."
Eini Pitkänen

"SÄHKÖREMONTTI TEHTIIN VIIME HETKELLÄ"

”Olemme remontoineet paljon 60-luvulla rakennettua taloamme. Juuri kun luulimme, että katastrofien mahdollisuus on ohi, meni keittiöstä sähköt, eikä vika korjautunutkaan sulakkeen vaihdolla. Vanha, alkuperäinen jakorasia oli oikosulussa. Onneksi ei sentään syttynyt tulipaloa.

Suurin osa talon sähköistyksestä oli peräisin 1960-luvulta, osa oli uusittu 1980-luvulla ja sinne tänne oli tehty korjauksia ja lisäyksiä meidän aikanamme 2000-luvulla. Turvallisuus ei ollut kovinkaan korkealla tasolla.

Fixelin Perttu soitti ovikelloa kesken pyykinpesun, eikä voinut olla huomaamatta, että sähköt pesukoneeseen oli vedetty rikkinäisellä jatkojohdolla toisesta huoneesta. Sulake kun ei kestänyt pesukonetta… Sähköremontti oli nopeasti päätetty.
Kaikki meni niin kuin oli sovittu. Työ sujui nopeasti huone kerrallaan ja talossa pystyi asumaan koko ajan. Työn jälki oli hyvää. Moneen kohtaan asentaja ehdotti aiempaa toimivampaa ratkaisua. Pistorasioita on nyt riittävästi, katkaisijat sijaitsevat järkevissä paikoissa ja ennen kaikkea turvallisuus on nykyaikaisella tasolla.”
Pirjo Leirimaa ja Pekka Kauppi

"ONNISTUIMME SAAMAAN HYVÄN 
FIRMAN PALVELUT"

”Toukokuussa 2018 kotiimme tehtiin täydellinen sähköjen uusiminen, joka onnistui sataprosenttisesti. Uusittiin myös tehokkaammat palovaroittimet ja kattovalaisimia tehokkaisiin led-valoihin. Sähköasentajat olivat todella ammattinsa osaavia luotettavia miehiä ja hommat hoitui aikataulussa alusta loppuun niin kuin sovittiin. Kiitokset heille ja koko Fixelin tiimille. Onnistuimme saamaan hyvän firman palvelut. Suosittelemme lämpimästi muillekin.”
Reijo ja Aune Häkkinen

"SIISTEYS YLLÄTTI"

”Lähdimme tähän hommaan, koska sähköistys oli niin vanhaa. Oli yllätys miten suuri työ tässä oli, mutta kaikki kävi niin näpsäkkäästi. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja siisteys yllätti. Oikein hyvä mieli jäi."
Marjatta ja Keijo Suuronen

”AJATELTUA VÄHEMMÄN HÄIRIÖITÄ ELÄMÄÄN"

”Miehet tekivät reippaasti töitä. Remontin aikataulu piti ja työ tapahtui jopa suunniteltua nopeammin. Työ aiheutti ajateltua vähemmän häiriötä elämään. Ruoanlaittokin hankaloitui vain hetkeksi. Voin suositella!"
Riitta Puttonen

"RIVAKOITA POIKIA"

"Tosi mukavia kavereita oli työmiehet. Homma toimi, vaikka hankaliin paikkoihin johtoja vetivät. Ainoa huono puoli oli, että sähköremontti inspiroi tekemään muutakin sisustusremonttia.
Joitakin yllätyksiä löytyi myös uudemman puolen asennuksista, joiden piti olla asiallisia. Nekin saatiin onneksi samalla kuntoon."
Jani Hämäläinen