050 550 1199
 (ark. klo 8-17)

Himmennin

Himmentimet vanhojen valokatkaisimien tilalle?

 Huomioimme sähköremontissa myös kodin valaistuksen, ja uusimme valonsäätimiä tarpeidenne mukaan. 

Soita ja varaa sähkökartoitus nyt, niin suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus!
0505501199
led-himmennin

Valonsäätimillä tunnelmaa 
arkeen ja juhlaan

Sähköremontin yhteydessä uusitaan usein myös valokatkaisimet. Nykyisin hyvin yleisiä ovat erilaiset valonsäätimet, joilla luodaan tunnelmaa
kodin eri tiloihin. Himmennin on valon kirkkauden säätämiseen käytettävä laite, jonka avulla kirkkautta voidaan lisätä tai vähentää kulloisenkin tarpeen mukaan.

Himmentimen kytkentä on luvanvaraista asennustyötä
joka kuuluu sähköalan ammattilaiselle. Saat kotiisi turvalliset valonsäätimet, kun asennustyön tekee valtuutettu asennusliike.

Voit päivittää sähköremontin yhteydessä kotisi valaistuksen nykyaikaiseksi ja turvalliseksi.
 Käytämme sähköremonteissa suomalaisia ABB:n sähkökalusteita. Sinun ei tarvitse pelätä, ettei himmennin toimi tai surisee kytkennän jälkeen. Fixelin laajennettu STUL-takuu kattaa työn ja tarvikkeet mahdollisissa vikatilanteissa.

Himmentimet turvallisesti sähköremontin yhteydessä

Sähköremontin yhteydessä saat vanhan valokatkaisijan tilalle uuden
himmenninkatkaisijan. Käytämme ABB:n Jussi-sarjan himmennintä, joka on kotimainen sähkökaluste ja sopii hyvin moderniin suomalaiseen ja skandinaaviseen kotiin. 

Se on asiakkaittemme keskuudessa pidetty ja helppokäyttöinen valonsäädin, jolla voit säätää kotisi valaistuksen sopivaksi vuodenajan, tunnelman ja tilanteen mukaan. Himmennin toimii sekä uusien led- valojen että vanhempien valaisimien valonsäätäjänä.
Saat kotiisi turvalliset valonsäätimet, kun asennustyön tekee valtuutettu asennusliike.
Helppoa ja turvallista valonsäätöä. Himmentimillä voit säätää kodin valaistusta tilanteen ja tunnelman mukaan.
Sähköremontin yhteydessä saat vanhan valokatkaisijan tilalle uuden himmentimen, joka on käytössä juuri siellä, missä tarvitset sitä.
Lue lisää sähköremontista

Himmentimen asennus

Asennamme himmentimet sähköremontin yhteydessä ammattitaidolla, turvallisesti ja sinun tarpeesi huomioiden. Himmentimien kytkentä on aina sähköalan ammattilaisen työtä.
Kotisi on tyylikäs ja toimiva, kun uusi led himmennin on käytössä siellä, missä sitä tarvitset. Valonsäätimien ja himmenin katkaisijoiden sijoittelussa huomioimme, missä niitä todennäköisimmin eniten ja esteettömästi käytetään. 

Usein vanhoissa taloissa valokytkimet on asennettu huoneen, tai ison tilan toiseen päähän ja turhia askeleita kertyy vuosien aikana melkoinen määrä.

Kirjoitimme artikkelin valaistuksen uusimisesta sähköremontin yhteydessä. Lue ja nappaa vinkit toimivaan valaistukseen.
Valaistuksen uusiminen osana sähköremonttia
Riittävä valaistus tuo viihtyisyyttä

Moderni himmennin toimii osana nykyaikaista sisustusta

Haluaisitko säätää illan tullen olohuoneen valaistusta tunnelmallisemmaksi, tai ohjata keittiön led nauhan kirkkautta helposti? 

 Nykyaikainen led himmennin helpottaa kotisi valojen käyttöä. Voit säätää kodin valaistusta tilanteen mukaan, ja saat haluamaasi tunnelmaa ja valaistusta nopeasti ja helposti. 

Fixelin käyttämä Jussi led himmennin on helppokäyttöinen ja toimintavarma valonsäädin. Se toimii valonsäätäjänä niin uusien led valojen kuin vanhempien valaisimienkin kanssa.

Tyylikäs, laadukas ja kotimainen valonsäädin.

ABB:n Jussi-sarjan valonsäätimet ovat  tyylikkäitä, kotimaisia, ja sopivat hyvin suomalaiseen, skandinaaviseen kotiin. Ne kestävät laadukkuutensa ansiosta aikaa ja katseita vuosikymmenten ajan. Käyttökohteina voi olla led nauhan himmennin keittiössä tai valon himmennin voi olla esimerkiksi olohuoneessa, painonapilla toimiva himmennin.

Fixelin käyttämä ABB:n Jussi-sarjan led himmennin toimii led valojen, tai halogeenin himmentimenä.
vanha valokytkin
Vanha valokytkin on tullut tiensä päähän, eikä pysty vastaamaan nykyaikaisen asukkaan tarpeisiin. 
led-himmennin
Uusi tyylikäs himmennin on nykyaikainen, ja sopii yhteen niin vanhojen valaisimien kuin uusien led valojenkin kanssa.

Asiakkaana sinun ei tarvitse huolehtia turvallisuudesta

Himmentimen kytkentäkaavio? Himmennin 6-kytkentää? 12V himmentimen kytkentä? 230V himmentimen kytkentä? 
Kuulostaako hankalalta?

Ei huolta, kun himmentimet asennetaan osana Fixel sähköremonttia, sinun ei tarvitse tuntea näistä mitään. Sinun ei tarvitse käyttää aikaasi tutustuaksesi  Jussi himmentimen asennusohjeisiin, vaan voit jättää teknisen puolen meidän huoleksemme. Ammattilaisemme huolehtivat puolestasi oikeanlaisesta, turvallisesta asennuksesta ja vastaavat siitä takuullaan.

Toimiva koti syntyy oikein ja huolella suunnitellusta sähköremontista.

 Vanhassa ennen vuotta 1997 rakennetusta talosta puuttuu todennäköisesti vikavirtasuojaukset ja maadoitukset. Iäkkään talon sähköjärjestelmää ei ole suunniteltu nykyaikaisen asukkaan tarpeisiin ja sähköjärjestelmä kätkee sisäänsä piileviä vikoja ja riskipaikkoja. Sen vuoksi Fixelin sähköremontti lähteekin liikkeelle huolellisella sähköjärjestelmän kartoituksella.

Fixelin laajennettu STUL-takuu kattaa työn ja tarvikkeet mahdollisissa vikatilanteissa.
Asiakaskokemuksia

Himmentimistä kysyttyä

Tässä muutamia meiltä kysyttyjä kysymyksiä himmentimiin liittyen.

Mistä tiedän, millainen himmennin kannattaa hankkia?

Himmennin valitaan aina käyttötarkoituksen ja valaisimen mukaan. Triac-himmentimiä on käytetty hehkulamppujen kanssa. 12v ledvaloille on oma himmennin, joka tulee usein valaisimen mukana.

Fixel käyttää asennuksissa ABB Jussi led-himmennintä, joka sopii yhteen sekä ledvalojen että perinteisten valaisinten kanssa. Led-himmentimen kytkentä on ammattilaisen työtä. Oikein valitulla himmentimellä ja ammattimaisesti tehdyllä asennuksella vältät sulakkeen palamisen.

Haluan rintamamiestalon olohuoneeseen valojen himmentimen, onnistuuko se?

Rintamamiestalon olohuoneeseen voi asentaa nykyaikaisen valojen himmentimen. Asumistottumukset ovat muuttuneet paljon siitä, kun talo rakennettiin.

Pistorasiaan, johtoon tai katon rajaan on usein viritelty erilaisia langattomia led- himmentimiä. Nämä sähköturvallisuutta vaarantavat asennukset ja koko talon sähköjärjestelmä kannattaa päivittää turvallisiksi.

Ostin led-himmentimen, saako Fixeliltä lampun himmentimen asennusohjeet?

Emme toimita asiakkaille himmentimien asennukseen ohjeita. Valojen himmentimen ja katkaisijan asennus on sähköalan ammattilaiselle kuuluvaa luvanvaraista asennustyötä.

Teemme Jussi-himmentimen asennuksen ABB:n asennusohjeen mukaan. Nykyaikainen painonappihimmennin toimii luotettavasti, kun asennus on tehty oikein.

Haluaisin vaihtaa Ikean himmentimen Jussi led-himmentimeen, paljonko vaihtotyö maksaisi?

Emme asenna yleensä yksittäistä himmennintä. Törmäämme sähkökartoituksia tehdessä siihen, että jälkiasennuksena itse laitetut halvat kauko-ohjattavat tai led-himmentimet eivät toimi käytössä pitkään.

Led-valon himmentimen vaihto sähköremontin yhteydessä on kuitenkin hinnaltaan kilpailukykyinen. Sähköremonttia ennen tehdään aina koko sähköjärjestelmän kuntokartoitus. Näin remontti tehdään aina tarpeeseen.

Taloni led-himmennin ei toimi, mitä minun pitää tehdä?

Jos himmennin ei toimi, täytyy vian syy selvittää. Himmennin voi olla iältään vanha tai täysin sopimaton valaisimen kanssa, tällöin halogeenihimmennin surisee ja häiritsee ikävästi.

Voi olla, että led-himmennin ei toimi hehkulampun tai halogeenivalojen kanssa – ja sama toisin päin. Nykyaikaiset valot vaativat oikeanlaiset himmentimet. ABB:n himmennin on luotettava led-valojen kanssa.

Luen paljon ja haluaisin lukunurkkaukseen jalkalampun himmentimen. Miten himmennin kytketään pistorasiaan?

Jalkalampussa on usein himmennin, joka on asennettu siihen jo valmistusvaiheessa. Himmennintä ei tarvitse asentaa erikseen ja valaisin on siirrettävissä huoneesta toiseen.

Sähköremontin yhteydessä valaisimen paikka voidaan suunnitella lukijan tarpeiden mukaan. Himmennin kytketään ammattilaisen toimesta sähköremontin yhteydessä. Jussi- sarjan led-himmennin asennetaan lähelle lukunurkkausta, joka voi olla esimerkiksi makuuhuoneessa tai olohuoneessa.

Olen kyllästynyt himmentimeen, voiko kytkimen vaihtaa tavalliseen valokatkaisijaan?

Hehkulamppuhimmennin ei välttämättä toimi led-valojen kanssa. Siksi moni harkitsee himmentimen vaihtoa tavalliseen valokatkaisijaan. Tai marketin kauko-ohjattava himmennin ei vain yksinkertaisesti toimi.

Himmenninkytkimen vaihto onnistuu sähköremontin yhteydessä tavalliseen katkaisijaan. Tulevat tarpeet huomioiden valokatkaisijaksi kannattaa valita painokytkimellä varustettu himmennin.


Fixelin takuut

Myönnämme sähköremonteissa asennuksillemme 2 vuoden takuun, ja tarvikkeillamme on 2 vuoden STUL-takuu.
Voimme antaa laajennetun STUL-Takuun, koska olemme Tukesin eli sähköalaa valvovan viranomaisen valtuuttama yritys ja kuulumme Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL:iin. STUL-takuu poikkeaa tavanomaisesta laitetakuusta siten, että valmistaja sitoutuu vastaamaan myös laitteen korjaamisen tai vaihtamisen aiheuttamista kohtuullisista kustannuksista. 
STUL-takuu
Asiantuntijamme palvelee sinua kotisi valonsäätimiin ja sähköjärjestelmään liittyvissä asioissa!

Jos tarvitset kotiisi uusien himmentimien lisäksi sähköjärjestelmän päivittämistä, autamme mielellämme jotta saat kodistasi nykyaikaisen ja turvallisen.

Pyydä tarjous kotisi sähköjärjestelmän päivittämisestä.

Saat kilpailukykyiseen hintaan myös markkinoiden parhaat himmentimet ja muut sähkökalusteet.

Rahoitus


*KSL:n mukaisesti laskettava todellinen vuosikorko esimerkiksi 10 000 euron keskimääräiselle luotolle 35 kuukauden laina-ajalla on 8,76 %, kun nimelliskorko on 7,30 %. Luottohinta on 11 283,93 €. (Tilanne 09/2017). Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Tietosuojaseloste
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram