050 550 1199
 (ark. klo 8-17)

HimmenninLuo kotiisi tunnelmaa valonsäätimillä
Ammattitaitoista palvelua

Tarvitsetko kotiisi himmentimiä?


Ota rohkeasti yhteyttä
Soita heti!


  Aina ennen himmentimien asennusta, teemme sähköjärjestelmän kartoituksen. Sen avulla asiantuntijamme varmistaa sähköjärjestelmän turvallisuuden sekä asennustavan.

  Kartoituksen avulla voimme varmistaa turvallisen asennuksen ja himmentimien käytön sekä myöntää järjestelmälle laajemman STUL takuun.
  Näin toimimme:
  1. Yhteydenotto
  2. Sähköjärjestelmän kartoitus
  3. Asennus ja laajennettu takuu
  Kartoitus on sinulle veloitukseton (normaalisti hinta 149€).
  Asiakaspalvelumme auttaa arkisin klo 8-17.
  FIXEL

  Himmentimen asennuksen hyödyt

  Miksi tilaisit uusia himmentimiä kotiisi?
  Ota yhteyttä

  Himmentimet turvallisesti sähköremontin yhteydessä

  Himmentimen kytkentä on aina ammattilaisen työtä. Saat kotiisi turvalliset valonsäätimet, kun asennustyön tekee valtuutettu asennusliike. Voit päivittää sähköremontin yhteydessä kotisi sähköjärjestelmän nykyaikaiseksi ja turvalliseksi.

  Himmennin - helppoa nykyaikaista valonsäätöä

  Luo kotiisi moderni ilme nykyaikaisilla himmentimillä. Voit säätää kodin valaistusta tilanteen mukaan. Saat kotiisi haluamasi valaistuksen ja tunnelman nykyaikaisilla himmentimillä. Lisäksi moderni himmennin toimii osana yksilöllistä sisustusta.

  Uusi himmennin oikeaan paikkaan

  Sähköremontin yhteydessä saat vanhan valokatkaisijan tilalle uuden himmentimen, joka toimii myös uusien led valojen himmentimenä. Kotisi on tyylikäs ja toimiva, kun uusi led himmennin on käytössä siellä, missä tarvitset sitä.
  MITEN PÄRJÄSIMME?

  Asiakaskokemuksia

  ”Kaikki meni niin kuin oli sovittu. Työ sujui nopeasti huone kerrallaan ja talossa pystyi asumaan koko ajan. Moneen kohtaan asentaja ehdotti aiempaa toimivampaa ratkaisua. Pistorasioita on nyt riittävästi,  ja ennen kaikkea turvallisuus on nykyaikaisella tasolla.”


  Pirjo Leirimaa ja Pekka Kaupp

  Pirjo Leirimaa ja Pekka Kauppi

  ”Kotiimme tehtiin täydellinen sähköjen uusiminen, joka onnistui sataprosenttisesti. Sähköasentajat olivat todella ammattinsa osaavia luotettavia miehiä ja hommat hoitui aikataulussa alusta loppuun niin kuin sovittiin.”
  Reijo ja Aune Häkkinen

  Reijo ja Aune Häkkinen

  ”Miehet tekivät reippaasti töitä. Aikataulu piti ja työ tapahtui suunniteltua nopeammin. Työ aiheutti ajateltua vähemmän häiriötä elämään. Ruoanlaittokin hankaloitui vain hetkeksi.

  Voin suositella!"  Riitta Puttonen

  Riitta Puttonen

  Fixel

  Himmentimen asennus ammattitaidolla ja palveluasenteella!

  vanha valokytkin
  Vanha valokytkin on tullut tiensä päähän. Se ei pysty vastaamaan nykyaikaisen asukkaan tarpeisiin.  Laita himmentimet kuntoon sähköremontin yhteydessä
  Mies ruutupaidassa
  led-himmennin
  Uusi tyylikäs himmennin. Tämä nykyaikainen valonsäädin sopii yhteen myös led valojen kanssa.


  Ota yhteyttä
  Luotettava
  STUL-takuu
  Myönnämme sähköremonteissa asennuksillemme 2-vuoden takuun. Tarvikkeillamme on STUL-takuu 2 vuotta. STUL-takuu poikkeaa tavanomaisesta laitetakuusta siinä, että valmistaja sitoutuu vastaamaan myös laitteen korjaamisen tai vaihtamisen aiheuttamista kohtuullisista kustannuksista.

  Voimme antaa laajennetun STUL-Takuun, koska olemme Tukesin eli sähköalaa valvovan viranomaisen valtuuttama yritys ja kuulumme Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL:iin.
  Fixel

  Asiantuntijamme neuvovat

  Asutko ennen 2000-vuosilukua rakennetussa omakotitalossa?

  Onko valonsäätimien uusimiselle tai himmentimien asennukselle tarvetta?
  Ota yhteyttä
  Asiantuntija
  Fixel
  Asiantuntijamme palvelee sinua kotisi valonsäätimiin ja sähköjärjestelmään liittyvissä asioissa!

  Jos tarvitset kotiisi uusien himmentimien lisäksi sähköjärjestelmän päivittämistä,autamme mielellämme - saat kodistasi nykyaikaisen ja turvallisen.

  Pyydä tarjous kotisi sähköjärjestelmän päivittämisestä. Saat kilpailukykyiseen hintaan markkinoiden parhaat himmentimet ja muut sähkökalusteet. Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja hyödynnä kampanjaedut!
  Pyydä tarjousLUE LISÄÄ SÄHKÖREMONTISTA

  Valonsäätimillä kotiisi turvallisuutta, tyylikkyyttä ja helppoutta arkeen sekä juhlaan

  Himmentimet turvallisesti sähköremontin yhteydessä

  Himmentimen kytkentä on aina sähköalan ammattilaisen työtä. Himmennin kytkentä on aina luvanvaraista asennustyötä. Asiakkaana sinun ei tarvitse erikseen tuntea Jussi himmennin asennusohjetta, himmennin 6-kytkentää tai himmennin kytkentäkaaviota, vaan ammattilainen tekee asennustyön ammattitaidolla ja vastaa siitä takuullaan.

  Saat kotiisi turvalliset valonsäätimet, kun asennustyön tekee valtuutettu asennusliike. Valtuutettu asennusliike tuntee eri himmentimien asennukset ja voit olla varma, että ABB led himmennin kytkentä on tehty oikein ja turvallisesti. Sama koskee 12V himmennin ja led himmennin 230V kytkentää sähköremontin yhteydessä.

  Voit päivittää sähköremontin yhteydessä kotisi sähköjärjestelmän nykyaikaiseksi ja turvalliseksi. Fixel käyttää sähköremonteissaan suomalaisia ABB:n sähkökalusteita. Esimerkiksi Jussi himmennin on ollut asiakkailla tykätty ja suosittu himmennin. Sinun ei tarvitse pelätä, että himmennin surisee tai lampun himmennin ei toimi led himmentimen kytkennän jälkeen, Fixelin laajennettu STUL-takuu kattaa työn ja tarvikkeet mahdollisissa vikatilanteissa.

  Himmentimet turvallisesti sähköremontin yhteydessä

  Luo kotiisi moderni ilme nykyaikaisilla himmentimillä. Nykyaikainen led himmennin helpottaa kotisi valojen käyttöä. Fixelin käyttämä Jussi led himmennin on helppokäyttöinen ja toimintavarma valonsäädin. Led lampun himmennin tuo vanhan valokytkimen tilalle modernin valokytkimen, joka pystyy vastaamaan nykyaikaisen asukkaan tarpeisiin.

  Voit säätää kodin valaistusta tilanteen mukaan. Saat kotiisi haluamasi valaistuksen ja tunnelman nykyaikaisilla himmentimillä. Uusi himmennin toimii uusien led valojen sekä vanhempien valaisimien valonsäätäjänä. Käyttökohteina voi olla led nauhan himmennin keittiössä tai valon himmennin voi olla esimerkiksi olohuoneessa painonapilla toimiva himmennin.

  Moderni himmennin toimii osana yksilöllistä sisustusta. Fixelin käyttämä ABB:n Jussi-sarjan himmennin on tyylikäs kotimainen sähkökaluste, joka sopii hyvin suomalaiseen ja skandinaaviseen kotiin. Led himmennin Jussi-sarjasta toimii led valojen tai halogeenin himmentimenä. ABB:n valonsäätimet kestävät aikaa ja vuosikymmenten katseita.

  Uusi himmennin oikeaan paikkaan luo toimivan kodin

  Sähköremontin yhteydessä saat vanhan valokatkaisijan tilalle uuden himmentimen, joka toimii myös uusien led valojen himmentimenä. Himmennin on kytkin, jolla valot saa päälle ja pois päältä. Sen lisäksi ABB:n Jussi himmennin toimii valonsäätimenä. Himmennin toimii led valoille ja tavallisille valoille. Led valojen himmennin on toimintavarma, kun sen ottaa sähköremontin yhteydessä.

  Kotisi on tyylikäs ja toimiva, kun uusi led himmennin on käytössä siellä, missä tarvitset sitä. Valonsäädin ja himmennin katkaisija kannattaa laittaa sähköremontin yhteydessä siihen missä sitä todennäköisimmin eniten ja esteettömästi käytetään. Niin usein vanhoissa taloissa valokytkimet on asennettu huoneen ja ison tilan toiseen päähän ja turhia askeleita kertyy vuosien aikana melkoinen määrä.

  Toimiva koti syntyy oikein ja huolella suunnitellusta sähköremontista. Vanhassa ennen vuotta 1997 rakennetusta talosta puuttuu todennäköisesti vikavirtasuojaukset ja maadoitukset. Iäkkään talon sähköjärjestelmää ei ole suunniteltu nykyaikaisen asukkaan tarpeisiin ja sähköjärjestelmä kätkee sisäänsä piileviä vikoja ja riskipaikkoja. Sen vuoksi Fixelin sähköremontti lähteekin liikkeelle huolellisella sähköjärjestelmän kartoituksella.

  Rahoitus


  *KSL:n mukaisesti laskettava todellinen vuosikorko esimerkiksi 10 000 euron keskimääräiselle luotolle 35 kuukauden laina-ajalla on 8,76 %, kun nimelliskorko on 7,30 %. Luottohinta on 11 283,93 €. (Tilanne 09/2017). Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram