050 550 1199
 (ark. klo 8-17)

Valaistus

Tunnelmaa ja Valoa kotiisi - Valaisimilla
ammattitaitoista palvelua

Tarvitsetko kotiisi kunnon valaistuksen?


Ota rohkeasti yhteyttä
Ennen valaisimien asennusta, teemme sähköjärjestelmän kartoituksen. Kartoituksen avulla asiantuntijamme varmistaa, että sähköjärjestelmään on turvallista tehdä asennustöitä.

Kartoituksen jälkeen voimme taata turvallisen valaisimien käytön ja myöntää järjestelmälle laajemman STUL takuun.


  FIXEL

  Valaistus kuntoon

  Miksi tilaisit uusia valaisimia kotiisi?
  Ota yhteyttä

  Kotisi valoisaksi energiatehokkailla valaisimilla

  Valaise kotisi nykyaikaisilla ja energiatehokkailla valaisimilla. Saat sähköremontissa kotiisi tyylikkäät ja pitkäikäiset valaisimet sekä sisä- että ulkotiloihin. Saat valoa riittävästi juuri sinne missä sitä tarvitset.

  Uusilla valaisimilla kotisi nykyaikaiseksi ja moderniksi

  Luo kotiisi moderni ilme nykyaikaisilla valaisimilla. Esimerkiksi LED-valaisimet sopivat moneen paikkaan lähes huomaamattomina. Lisäksi ne toimivat osana yksilöllistä sisustusta esimerkiksi saunassa tai keittiössä.

  Kotisi jokainen huone viihtyisäksi ja mukavan valoisaksi

  Luot kotisi viihtyisäksi ja mukavaksi, kun pesuhuoneessa, makuuhuoneissa, olohuoneessa ja muissa tiloissa on sinne parhaiten sopiva valaisin. Uusien kytkimien ja älykkäiden himmentimien avulla luot kaikkialle kotiisi toivomasi tunnelman.

  Asiakaskokemuksia

  ”Kaikki meni niin kuin oli sovittu. Työ sujui nopeasti huone kerrallaan ja talossa pystyi asumaan koko ajan. Työn jälki oli hyvää. Moneen kohtaan asentaja ehdotti aiempaa toimivampaa ratkaisua. Pistorasioita on nyt riittävästi, katkaisijat sijaitsevat järkevissä paikoissa ja ennen kaikkea turvallisuus on nykyaikaisella tasolla.”
  Pirjo Leirimaa ja Pekka Kauppi
  Pirjo Leirimaa ja Pekka Kaupp
  ”Kotiimme tehtiin täydellinen sähköjen uusiminen, joka onnistui sataprosenttisesti. Uusittiin myös tehokkaammat palovaroittimet ja kattovalaisimia tehokkaisiin led-valoihin. Sähköasentajat olivat todella ammattinsa osaavia luotettavia miehiä ja hommat hoitui aikataulussa alusta loppuun niin kuin sovittiin.”
  Reino ja Aune Häkkinen
  Reijo ja Aune Häkkinen
  ”Lähdimme tähän hommaan, koska sähköistys oli niin vanhaa. Oli yllätys miten suuri työ tässä oli, mutta kaikki kävi niin näpsäkkäästi. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja siisteys yllätti. Oikein hyvä mieli jäi."
  Marjatta ja Keijo Suuronen
  Marjatta ja Keijo Suuronen
  "Olin pitkään yrittänyt löytää sähkötöiden tekijää, kun tiesin että alkuperäisille sähköille pitäisi tehdä jotain. Pari sähkömiestä on käynyt aiemmin jonkun pienen vian takia, mutta kumpikaan ei suostunut ryhtymään niin isoon hommaan. Fixel laittoi kaikki ongelmat kerralla kuntoon ja kaikki meni hyvin."
  Eini Pitkänen
  Eini Pitkänen
  Katso kaikki asiakaskokemukset
  Fixel

  Valaisimen asennus ammattitaidolla ja palveluasenteella!

  Vanha valaisin
  Vanha valaisin on vaarallinen ja valoteholtaan heikko. TSI asennus ei kestä koskaan sähköjen turvallisuustarkastusta.  Laita valaisinasiat kuntoon
  Tilaa Fixeliltä Sähköremontti
  Mies ruutupaidassa
  Keittiön valaistus
  Nykyaikaisilla ja energiatehokkailla valaisimilla valaiset kotisi turvallisesti ja luot kodikasta tunnelmaa joka huoneeseen.


  Ota yhteyttä
  Luotettava
  STUL-takuu
  Myönnämme sähköremontin yhteydessä valaisin asennuksille 2-vuoden takuun. Valaisimilla on STUL-takuu 2 vuotta. STUL-takuu poikkeaa tavanomaisesta laitetakuusta siinä, että valmistaja sitoutuu vastaamaan myös valaisimen korjaamisen tai vaihtamisen aiheuttamista kohtuullisista kustannuksista.

  Voimme antaa laajennetun STUL-Takuun, koska olemme Tukesin eli sähköalaa valvovan viranomaisen valtuuttama yritys ja kuulumme Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL:iin.
  fixel

  Asiantuntijamme neuvovat

  Asutko ennen 2000-vuosilukua rakennetussa omakotitalossa?

  Onko valaistuksen uusimiselle tai uusien kytkimien ja himmentimien asennukselle tarvetta?
  Ota yhteyttä
  Asiantuntija
  Fixel
  Asiantuntijamme palvelee sinua kotisi valaisimiin ja sähköjärjestelmään liittyvissä asioissa!
  Asiantuntija neuvoo
  Jos tarvitset kotiisi uusien valaisimien lisäksi sähköjärjestelmän päivittämistä,
  autamme mielellämme - saat kodistasi nykyaikaisen ja turvallisen.


  Pyydä tarjous kotisi sähköjärjestelmän päivittämisestä.


  Saat kilpailukykyiseen hintaan markkinoiden parhaat valaisimet ja muut sähkökalusteet.

  Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja hyödynnä kampanjaedut!
  Pyydä tarjousLUE LISÄÄ SÄHKÖREMONTISTA

  Rahoitus


  *KSL:n mukaisesti laskettava todellinen vuosikorko esimerkiksi 10 000 euron keskimääräiselle luotolle 35 kuukauden laina-ajalla on 8,76 %, kun nimelliskorko on 7,30 %. Luottohinta on 11 283,93 €. (Tilanne 09/2017). Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

  Tietosuojaseloste
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram