050 550 1199
 (ark. klo 8-17)

Pistorasia joka laitteelleModerni ja Uusi Ilme Kotiisi
Nopeaa palvelua

Tarvitsetko kotiisi lisää pistorasioita?


Ota rohkeasti yhteyttä
Ennen pistorasian asennusta, teemme sähköjärjestelmän kartoituksen. Kartoituksen avulla asiantuntijamme varmistaa, että sähköjärjestelmään on turvallista tehdä asennustöitä.

Kartoituksen jälkeen voimme taata turvallisen pistorasioiden käytön ja myöntää järjestelmälle laajemman STUL takuun.


  FIXEL

  Pistorasian asennuksen hyödyt

  Miksi tilaisit uusia pistorasioita kotiisi?
  Ota yhteyttä

  Pistorasia joka laitteelle

  Sähköremontti tuo kotiisi riittävän määrän pistorasioita. Arki ja asuminen on viihtyisää, kun kodin jokaiselle sähkölaitteelle löytyy oma pistorasia. Voit unohtaa jatkojohtoviritykset kalusteiden takana.

  Ilme nykyaikaiseksi ja moderniksi

  Luo kotiisi moderni ilme nykyaikaisilla pistorasioilla. Nykyaikaiset pistorasiat on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä. Niiden ulkonäkö on moderni ja tyylikäs. Ne ovat kauniit katsella ja sopivat osaksi modernia sisustusta.

  Kodin sähköjärjestelmä turvalliseksi

  Uusilla pistorasioilla poistat tulipalon ja sähköiskun riskin. Parannat kotisi turvallisuutta, kun kodin sähköasennukset tekee valtuutettu sähköasentaja. Saat nykyaikaisiin pistorasioihin nykyisten vaatimusten mukaiset maadoitukset.
  MITEN PÄRJÄSIMME?

  Asiakaskokemuksia

  ”Lähdimme tähän hommaan, koska sähköistys oli niin vanhaa. Oli yllätys miten suuri työ tässä oli, mutta kaikki kävi niin näpsäkkäästi. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja siisteys yllätti.
  Oikein hyvä mieli jäi.”


  Marjatta ja Keijo Suuronen

  ”Kaikki meni niin kuin oli sovittu. Työ sujui nopeasti huone kerrallaan ja talossa pystyi asumaan koko ajan. Moneen kohtaan asentaja ehdotti aiempaa toimivampaa ratkaisua. Pistorasioita on nyt riittävästi,  ja ennen kaikkea turvallisuus on nykyaikaisella tasolla.”


  Pirjo Leirimaa ja Pekka Kauppi

  ”Kotiimme tehtiin täydellinen sähköjen uusiminen, joka onnistui sataprosenttisesti. Sähköasentajat olivat todella ammattinsa osaavia luotettavia miehiä ja hommat hoitui aikataulussa alusta loppuun niin kuin sovittiin.”

  Reijo ja Aune Häkkinen

  Fixel

  Pistorasian asennus ammattitaidolla ja palveluasenteella!

  Likainen vanha pistorasia
  Kuluneet pistorasiat aiheuttavat huonon liitoksen, josta seuraa voimakasta lämpenemistä ja tulipaloriski. Lisäksi ne ovat ulkonäöltään jo aikansa eläneitä.  Pistorasian asennus
  alkaen 99 euroa!
  Mies ruutupaidassa
  Puhdas uusi pistorasia
  Uusi nykyaikainen pistorasia sekä vikavirtasuojaus suojaa kiinteistöä paloriskiltä, henkilöitä ja lemmikkejä sähköiskuilta sekä laitteita vikatilanteissa.


  Ota yhteyttä
  Tarjous voimassa tämän viikon.
  Luotettava
  STUL-takuu
  Myönnämme sähköremonteissa asennuksillemme 2-vuoden takuun. Tarvikkeillamme on STUL-takuu 2 vuotta. STUL-takuu poikkeaa tavanomaisesta laitetakuusta siinä, että valmistaja sitoutuu vastaamaan myös laitteen korjaamisen tai vaihtamisen aiheuttamista kohtuullisista kustannuksista.

  Voimme antaa laajennetun STUL-Takuun, koska olemme Tukesin eli sähköalaa valvovan viranomaisen valtuuttama yritys ja kuulumme Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL:iin.
  fixel

  Asiantuntijamme neuvovat

  Asutko ennen 2000-vuosilukua rakennetussa omakotitalossa?

  Onko pistorasian uusimiselle tai pistorasian lisäykselle tarvetta?
  Ota yhteyttä
  Asiantuntija

  Pistorasian asennus

  Sähköremontissa pistorasia joka laitteelle
  Sähköremontti tuo kotiisi riittävän määrän pistorasioita. Arki ja asuminen on viihtyisää, kun kodin jokaiselle sähkölaitteelle on oma pistorasia. Voit unohtaa jatkojohtoviritykset kalusteiden takana.

  Viihde-elektroniikka ja kodinkoneet tarvitsevat omat pistorasiat

  Kodinelektroniikka nimitystä käytetään kaikelle kodista löytyvälle elektroniikalle. Kodinelektroniikkaan kuuluvat sekä viihde-elektroniikka, kuten televisiot ja radiot että kodinkoneet, kuten mikroaaltouunit, pesukoneet ja sähköhellat.

  Sähkölaitteiden määrä kasvaa koko ajan ja kodin joka laitteelle tarvitaan oma pistorasia. Erilaiset pistorasian adapterit ja jatkojohdot pyörivät olohuoneen kalusteiden takana. Tällaisen johtoviidakon keskellä voi nousta mieleen uuden pistorasian kytkentä.

  Pistorasiat kodin sisäpuolella

  Vanhassa talossa pistorasioiden määrä on suunniteltu ja asennettu rakennusajan tarpeiden mukaan. Jo 1990-luvun talon sähköratkaisut tuottavat päänvaivaa nykyajan asukkaalle riittämättömänä ja sähköturvallisuudeltaan puuttellisena.

  Nykyaikaiselle vikavirtasuojatulle pistorasialle tai kulmapistorasialle olisi tarvetta ja käyttöä, kun keittiön pöytätasojen pistorasiat ovat nopeasti varattu erilaisilla pienkoneilla ja latureilla. Aamukahvin keittäminen ja leivän paahtaminen samaan aikaan voi olla mahdotonta.

  Talon ulkopistorasiat ja talousrakennuksen pistorasiat

  Talon ulkopistorasiat pitäisi olla suojaustasoltaan parempia kuin sisällä kuivissa tiloissa käytetyt pistorasiat. Ulkona ja talousrakennuksissa käytetyt nykyaikaiset ip44 pistorasiat on suojattu roiskevedeltä ja vierasesineiltä. Käyttökohteena voi olla esimerkiksi ajastin- tai autolämmityspistorasia.

  Autotallista löytyy usein myös voimavirtapistoke. Piha-alueen turvallisuutta voi parantaa asentamalla kellokytkimen pistorasiaan.
  Pistorasian asennus

  Päivitä kotisi nykyaikaiseksi ja turvalliseksi sähköremontilla

  Haluatko kotiisi riittävän määrän pistorasioita?

  Haluatko vapautua varatun pistorasian tuomasta tuskasta?
  Fixel sähköremontti tuo kotiisi riittävän määrän pistorasioita. Arki ja asuminen on viihtyisää, kun kodin jokaiselle sähkölaitteelle on oma pistorasia. Voit unohtaa jatkojohtoviritykset kalusteiden takana.

  Haluatko helpottaa kotisi sähkölaitteiden käyttöä?

  Luo kotiisi moderni ilme nykyaikaisilla pistorasioilla. Ota sähkölaitteiden käyttö hallintaan nykyaikaisillaja älykkäillä pistorasioilla ja sähkökalusteilla.

  Haluatko välttää asunnonomistajan pahimman painajaisen,sähköistä aiheutuneen tulipalon?

  Turvaa kotisi vahingoilta ja vietä yösi rauhassa niin reissussa kuin kotona. Uusilla pistorasioilla poistat tulipalon riskin. Parannat kotisi turvallisuutta, kun kodin sähköasennukset tekee valtuutettu sähköasentaja. Saat nykyaikaisiin pistorasioihin nykyisten vaatimusten mukaiset maadoitukset ja vikavirtasuojaukset.
  Fixel

  Uusien pistorasioiden hyödyt
  asiakkaalle

  VÄLTÄ ASUNNON OMISTAJAN

  PAINAJAINEN – TULIPALO
  Kotiisi nykyisten vaatimusten mukaiset maadoitukset ja vikavirtasuojaukset.
  Turvallista sähkölaitteiden käyttöä.
  SAAT PISTORASIAT

  NYKYAIKAISIKSI JA TYYLIKKÄIKSI
  Pistorasia joka laitteelle, virta sinne missä sitä tarvitaan. Pistorasiassa kulutusta kestävä pinta ja miellyttävä kosketustuntuma.
  PISTORASIA JOKA LAITTEELLE

  HELPOTA KOTISI ARKEA
  Riittävä määrä pistoriasioita helpottaa kotisi arkea ja lisää asumismukavuutta. Hyödynnä kotitalousvähennys kodin modernisoinnissa.
  Hanki pistorasiat helposti Fixeliltä!
  Ota yhteyttä
  Fixel
  Asiantuntijamme
  palvelee sinua kotisi pistorasioihin ja sähköjärjestelmään liittyvissä asioissa!
  Asiantuntija neuvoo

  Jos tarvitset kotiisi uusien pistorasioiden lisäksi sähköjärjestelmän päivittämistä,
  autamme mielellämme - saat kodistasi nykyaikaisen ja turvallisen.


  Pyydä tarjous kotisi sähköjärjestelmän päivittämisestä.


  Saat kilpailukykyiseen hintaan markkinoiden parhaat pistorasiat ja muut sähkökalusteet.

  Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja hyödynnä kampanjaedut!
  Pyydä tarjousLUE LISÄÄ SÄHKÖREMONTISTA

  Rahoitus


  *KSL:n mukaisesti laskettava todellinen vuosikorko esimerkiksi 10 000 euron keskimääräiselle luotolle 35 kuukauden laina-ajalla on 8,76 %, kun nimelliskorko on 7,30 %. Luottohinta on 11 283,93 €. (Tilanne 09/2017). Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram