050 550 1199
 (ark. klo 8-17)

Pistorasiat

Jokaiselle laitteelle oma pistorasia?
Uudista kotisi pistorasiat sähköremontin yhteydessä, ja lisää kotiisi toimivuutta.

Tilaa meiltä sähkökartoitus soittamalla tai jättämällä yhteydenottopyyntö, niin suunnitellaan kotiisi toimiva kokonaisuus.
0505501199

Riittävästi pistorasioita

Haluatko kotiisi riittävän määrän pistorasioita?
Haluatko vapautua varatun pistorasian tuomasta tuskasta?


Sähköremontti tuo kotiisi riittävän määrän pistorasioita. Arki ja asuminen on viihtyisää, kun kodin jokaiselle sähkölaitteelle on oma pistorasia.

Voit unohtaa jatkojohtoviritykset kalusteiden takana!

Viihde-elektroniikka ja kodinkoneet,
tarvitsevat omat pistorasiat

Kodinelektroniikka nimitystä käytetään kaikelle kodista löytyvälle elektroniikalle. Kodinelektroniikkaan kuuluvat sekä viihde-elektroniikka, kuten televisiot ja radiot että kodinkoneet, kuten mikroaaltouunit, pesukoneet ja sähköhellat.

Sähkölaitteiden määrä kasvaa koko ajan ja kodin joka laitteelle tarvitaan oma pistorasia. Erilaiset pistorasian adapterit ja jatkojohdot pyörivät olohuoneen kalusteiden takana. Tällaisen johtoviidakon keskellä voi nousta mieleen uuden pistorasian kytkentä.

Pistorasiat kodin sisäpuolella

Vanhassa talossa pistorasioiden määrä on suunniteltu ja asennettu rakennusajan tarpeiden mukaan. Jo 1990-luvun talon sähköratkaisut tuottavat päänvaivaa nykyajan asukkaalle riittämättömänä ja sähköturvallisuudeltaan puuttellisena.

Nykyaikaiselle vikavirtasuojatulle pistorasialle tai kulmapistorasialle olisi tarvetta ja käyttöä, kun keittiön pöytätasojen pistorasiat ovat nopeasti varattu erilaisilla pienkoneilla ja latureilla. Aamukahvin keittäminen ja leivän paahtaminen samaan aikaan voi olla mahdotonta.

Talon ulkopistorasiat
ja talousrakennuksen pistorasiat

Talon ulkopistorasiat pitäisi olla suojaustasoltaan parempia kuin sisällä kuivissa tiloissa käytetyt pistorasiat. Ulkona ja talousrakennuksissa käytetyt nykyaikaiset ip44 pistorasiat on suojattu roiskevedeltä ja vierasesineiltä. Käyttökohteena voi olla esimerkiksi ajastin- tai autolämmityspistorasia.

Autotallista löytyy usein myös voimavirtapistoke. Piha-alueen turvallisuutta voi parantaa asentamalla kellokytkimen pistorasiaan.

Lisää turvallisuutta kotiisi

Turvaa kotisi vahingoilta ja vietä yösi rauhassa niin reissussa kuin kotona. Uusilla pistorasioilla poistat tulipalon riskin. Parannat kotisi turvallisuutta, kun kodin sähköasennukset tekee valtuutettu sähköasentaja. Saat nykyaikaisiin pistorasioihin nykyisten vaatimusten mukaiset maadoitukset ja vikavirtasuojaukset.

Nykyaikaiset, tyylikkäät pistorasiat

Luo kotiisi moderni ilme nykyaikaisilla pistorasioilla. Ota sähkölaitteiden käyttö hallintaan nykyaikaisilla ja älykkäillä pistorasioilla ja sähkökalusteilla. ABB:n pistorasioissa on kulutusta kestävä pinta ja miellyttävä kosketustuntuma.

Lisää asumismukavuutta

Riittävä määrä pistoriasioita helpottaa kotisi arkea ja lisää asumismukavuutta. Hyödynnä kotitalousvähennys kodin modernisoinnissa. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä w.ww.kotitalousvähennys.fi

Pistorasioiden asennus

Kun pistorasiat uusitaan sähköremontin yhteydessä, voidaan niiden sijoittelua parantaa vastaamaan nykyisiä tarpeita. Fixelin ammattitaitoiset asentajat osaavat jo suunnitteluvaiheessa ottaa huomioon pistorasioiden käytännöllisyyden ja turvallisuuden. 
Likainen vanha pistorasia
Kuluneet pistorasiat aiheuttavat huonon liitoksen, josta seuraa voimakasta lämpenemistä ja tulipaloriski. Lisäksi ne ovat ulkonäöltään jo aikansa eläneitä.
Puhdas uusi pistorasia
Uusi nykyaikainen pistorasia sekä vikavirtasuojaus suojaa kiinteistöä paloriskiltä, henkilöitä ja lemmikkejä sähköiskuilta sekä laitteita vikatilanteissa.

Tilaa sähkökartoitus

Kun tilaat meiltä sähkökartoituksen hintaan 149€, et sitoudu ostamaan meiltä sähköremonttia. Mikäli kuitenkin päädymme sopimukseen, hyvitetään kartoituksen hinta sinulle kokonaisuudessaan - sähköremontin yhteydessä.

Tilaa sähkökartoitus

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  Pistorasioista kysyttyä

  Asiakkailtamme tulleita kysymyksiä pistorasioista.

  " Minulla on nyt termostaatilla varustettu musta pistorasia auton lämmitykseen, mutta se ei toimi oikein. "

  Miten varmistan, että auto on lämmin talvipakkasilla töihin lähtiessä?

  Kannattaa varmistaa, että pistorasiasi on ulkokäyttöön soveltuva. Ip44 pistorasia on tarkoitettu ulkokäyttöön. Voi olla, että pistorasiana on vanha musta pistorasia, josta puuttuu vikavirtasuojaukset.

  Mikäli pistorasiaan on kytketty tee-se-itse-asennuksena termostaatti, asennus voi olla laiton. Ulkopistorasioiden kytkennät ja toimivuus kannattaa tarkistuttaa ammattilaisella.

  " Ostin kaukosäädettävän pistorasian autokatokseen, haluan vaihtaa sen takaisin toimivaan tavalliseen pistorasiaan. "

  Saanko sähköremontin yhteydessä uuden pistorasian ulos?

  Nykyisin on trendikästä laittaa wifi-pistorasia ulkokäyttöön. Tällaisen kaukosäädettävän pistorasian toiminnassa on ilmennyt puutteita Suomen vaihtuvissa olosuhteissa.

  Fixelin sähköremonttia ennen laaditaan sähkösuunnitelma, jossa pistorasian paikat on merkattu piirrosmerkkiä käyttäen. Kaikki sähköasennustarvikkeet kuuluvat remonttiin, ja sähköremontissa saat ulos laadukkaan ja toimivan pistorasian.

  " Hain sähkötarvikkeet Virosta. Nyt ilmeni, että en voi käyttää niitä talossani. "

  Otatteko vaihdossa muun muassa kattolampun pistokkeen, pistorasian termostaatin ja mustat ulkopistorasiat?

  Ulkomailta tilattuja sähkötarvikkeita on usein haastava yhdistää Suomen määräyksiin. Esimerkiksi pistorasian maadoituksissa voi olla ongelmia ja ip44 pistorasia soveltuu parhaiten ulkokäyttöön.

  Käytämme sähköremonteissa vain kotimaisia sähkötarvikkeita ja maksukäytäntönä on tavanomaisesti normaali arvonlisäverollinen lasku.

  " Meille tehtiin sähkökartoitus ja haluaisin tehdä päivityksiä sähkösuunnitelmiin ennen sähköremonttia. "

  Mitä pistorasiamuutokset sisälle ja ulos maksaisivat?

  Pistorasian piirrosmerkin lisääminen suunnitelmiin on helppo homma vielä suunnitteluvaiheessa. Tässä vaiheessa suunnitelmien muutos ei maksa mitään. Myöhemmin tehtävän muutoksen hinta on aina tapauskohtainen.

  Pistorasia ulos maksaa enemmän kuin sisälle. Ulkopistorasiassa on maadoitukset ja ulkopistorasian kansi suojaa pistorasiaa sadevedeltä - kuiva sähköpistoke on turvallinen käyttää.

  Teen jonkin verran puhdetöitä autotallissa, miten tämä kannattaa huomioida sähköremontissa?

  Autotalliin kannattaa laittaa puhdetöihin soveltuva sähköistys. Puhdetöissä tarvitaan usein samaan aikaan useita pistorasioita ja esimerkiksi sirkkelissä voi olla 3- vaihevirta.

  Autotalliin voi laittaa esimerkiksi akkukoneiden latureille Impressivo-pistorasiat. Ja 3-vaihepistorasiasta riittää virtaa sirkkelille ja muille järeämmille sähkölaitteille

  " Minulla on työauto ja peräkärry, jotka on varustettu erilaisilla ajastimilla, akkulatureilla ja tupakansytyttimiin asennetuilla pistorasioilla ja jakajilla. Rakennan uutta pakettiautoa, jossa kaikki nämä yhdistyvät. "

  Voinko saada autotalliin pistorasian, josta vedän autoon vain yhden latausjohdon?

  Nykyinen auto ja peräkärry kuulostaa kyllä melkoiselta viritykseltä. Voi vain kuvitella, että haasteita on riittänyt työkalujen toiminnassa ja akkujen lataamisessa.

  Asennamme mielellämme sähköremontin yhteydessä sinulle autotalliin pistorasian, josta voit ladata turvallisesti kaikki työssä tarvitsemasi akut.

  " Kodinhoitohuone ja sauna on rakennettu jälkikäteen talomme kellariin. Kellarikerroksessa on myös autotalli, jossa pistorasia kytkimellä ja valojen sähkökytkin ei toimi. "

  Voiko sähköremontissa asentaa uuden valokatkaisijan ja 3-vaihepistorasian kellariin?

  Sähköremontissa poistetaan vanhat ja toimimattomat sähkökalusteet kuten sähkökytkimet ja pistorasiat sekä sähköjohdot.

  Kellariin voidaan asentaa pistorasiat ja valokatkaisijat pinta-asennuksena. 3-vaihepistorasia kannattaa asentaa teidän kellarissanne autotalliin.


  Jos tarvitset kotiisi uusien pistorasioiden lisäksi sähköjärjestelmän päivittämistä,
  autamme mielellämme - saat kodistasi nykyaikaisen ja turvallisen.


  Pyydä tarjous kotisi sähköjärjestelmän päivittämisestä.


  Saat kilpailukykyiseen hintaan markkinoiden parhaat pistorasiat ja muut sähkökalusteet.

  Pyydä tarjousLUE LISÄÄ SÄHKÖREMONTISTA

  Luotettava

  STUL-takuu
  Myönnämme sähköremonteissa asennuksillemme 2-vuoden takuun. Tarvikkeillamme on STUL-takuu 2 vuotta. STUL-takuu poikkeaa tavanomaisesta laitetakuusta siinä, että valmistaja sitoutuu vastaamaan myös laitteen korjaamisen tai vaihtamisen aiheuttamista kohtuullisista kustannuksista.

  Voimme antaa laajennetun STUL-Takuun, koska olemme Tukesin eli sähköalaa valvovan viranomaisen valtuuttama yritys ja kuulumme Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL:iin

  Rahoitus


  *KSL:n mukaisesti laskettava todellinen vuosikorko esimerkiksi 10 000 euron keskimääräiselle luotolle 35 kuukauden laina-ajalla on 8,76 %, kun nimelliskorko on 7,30 %. Luottohinta on 11 283,93 €. (Tilanne 09/2017). Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

  Tietosuojaseloste
  envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram