050 550 1199
 (ark. klo 8-17)

Keksi Fixelille slogan - kilpailun säännöt.

Kilpailun järjestäjä
Fixel Oy, Välikyläntie 608, 85540 Nivala

Kilpailuaika
Slogan-ehdotuksia voi jättää ajalla 28.9.–12.10. 2021 klo 23:59.

Kilpailun palkinnot
Kilpailun palkintona on 500e lahjakortti. Voittaja saa valita lahjakortin seuraavista vaihtoehdoista: K-ryhmä, S-ryhmä, Vallila, Finlayson tai Marimekko.
Kilpailun palkinto on saajalleen veronalaista ansiotuloa.

Kilpailuun osallistuminen
Kilpailuun osallistutaan Facebookissa jättämällä oma ehdotus kommenttikenttään tiistaihin 12.10. 2021 klo 23:59 mennessä. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita ehdotuksia ei hyväksytä kilpailuun.
Fixel Oy:n henkilökunta sekä kampanjan järjestämisessä mukana olevan tahon henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun.
Osallistumalla kilpailuun annat Fixel Oy:lle käyttöoikeuden sloganiin.

Voittajien valinta
Raati valitsee kilpailuaikana saapuneiden ehdotusten joukosta 10 parasta. Näiden finalistien joukosta Facebook-käyttäjät voivat äänestää omaa suosikkiaan tykkäämällä. Raati valitsee ehdotuksista 10 parasta slogania, ja näistä finalisteista voi äänestää omaa suosikkiaan. Raati valitsee voittajan eniten Facebook-tykkäyksiä saaneiden finalistien joukosta. 

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä se millään tavalla liity Facebookiin.

Voitosta ilmoittaminen
Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailun voittajan nimi ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Muut ehdot
Fixel Oy voi halutessaan käyttää voittajan antamia kommentteja ja / tai haastattelua markkinointitarkoituksin ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.

Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.
Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.
Tietosuojaseloste
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram