Aurinkopaneelit turvallisesti myös poikkeustilan aikana!

Aurinkopaneelit

Poikkeustilanteesta huolimatta toimitamme aurinkopaneelit avaimet käteen -palveluna nopeallakin aikataululla ja täysin turvallisesti. Toimi nopeasti ja hyödynnä poikkeustilanteen aikainen 500€ hintaetu ja pääset nauttimaan vielä kevätauringon tuottamasta puhtaasta aurinkoenergiasta. Samalla saat myös merkittäviä säästöjä sähkölaskuihisi.

Fixel haluaa pitää omalta osaltaan yhteiskunnan rattaat pyörimässä ja tarjoamme nyt joustavan 3-kk kuluttoman ja korottoman maksukäytännön sekä 500€ hintaedun kaikille aurinkovoimalan tilanneille niin kauan kuin poikkeustila jatkuu. Hoidamme kaiken asioinnin noudattaen erityistä tarkkuutta. Aurinkovoimalaa mitoittaessa meidän ei tarvitse käydä talossa sisällä eikä olla lähikontaktissa talonväen kanssa. Aurinkosähköasiantuntijamme käy talonne katolla ja tekee tarvittavat mittaukset, jonka jälkeen hän optimoi järjestelmän juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi. Tilaukseen ja maksukäytäntöihin liittyvät muodollisuudet hoidamme verkkosivujemme kautta.

Sähköalan ammattilaisten asentama voimala

Aurinkovoimalan hankkimista miettiessä on hyvä muistaa, että voimala liitetään osaksi kodin sähköjärjestelmää. Fixel Oy on STUL Ry:n jäsenyritys ja Tukesin valtuuttama sähköurakoitsija. Me hoidamme mitoituksen ja asennuksen alusta loppuun sähköalan ohjeistusten mukaan ILMAN välikäsiä tai aliurakoitsijoita. Toimimme siis pääurakoitsijana ja annamme takuun työllemme.

Muista kotitalousvähennys

Voit hyödyntää kotitalousvähennyksen järjestelmän asennuskustannuksista. Toimitamme asennuksen jälkeen todistuksen kotitalousvähennykseen oikeuttavasta työn osuudesta. Sen avulla kotitalousvähennyksen ilmoittaminen sujuu ongelmitta.

Jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen niin soitamme sinulle!
Voit myös soittaa heti numeroon 0505501199 ja tilata maksuttoman aurinkovoimalamitoituksen!