Asiakkaamme kertovat“Sähköremontti tehtiin viime hetkellä”

”Olemme remontoineet paljon 60-luvulla rakennettua taloamme. Juuri kun luulimme, että katastrofien mahdollisuus on ohi, meni keittiöstä sähköt, eikä vika korjautunutkaan sulakkeen vaihdolla. Vanha, alkuperäinen jakorasia oli oikosulussa. Onneksi ei sentään syttynyt tulipaloa.
Suurin osa talon sähköistyksestä oli peräisin 1960-luvulta, osa oli uusittu 1980-luvulla ja sinne tänne oli tehty korjauksia ja lisäyksiä meidän aikanamme 2000-luvulla. Turvallisuus ei ollut kovinkaan korkealla tasolla.
Fixelin Perttu soitti ovikelloa kesken pyykinpesun, eikä voinut olla huomaamatta, että sähköt pesukoneeseen oli vedetty rikkinäisellä jatkojohdolla toisesta huoneesta. Sulake kun ei kestänyt pesukonetta… Sähköremontti oli nopeasti päätetty.
Kaikki meni niin kuin oli sovittu. Työ sujui nopeasti huone kerrallaan ja talossa pystyi asumaan koko ajan. Työn jälki oli hyvää. Moneen kohtaan asentaja ehdotti aiempaa toimivampaa ratkaisua. Pistorasioita on nyt riittävästi, katkaisijat sijaitsevat järkevissä paikoissa ja ennen kaikkea turvallisuus on nykyaikaisella tasolla.”
Pirjo Leirimaa ja Pekka Kauppi

”Onnistuimme saamaan hyvän firman palvelut”

”Toukokuussa 2018 kotiimme tehtiin täydellinen sähköjen uusiminen, joka onnistui sataprosenttisesti. Uusittiin myös tehokkaammat palovaroittimet ja kattovalaisimia tehokkaisiin led-valoihin. Sähköasentajat olivat todella ammattinsa osaavia luotettavia miehiä ja hommat hoitui aikataulussa alusta loppuun niin kuin sovittiin. Kiitokset heille ja koko Fixelin tiimille. Onnistuimme saamaan hyvän firman palvelut. Suosittelemme lämpimästi muillekin.”

Reijo ja Aune Häkkinen


”Siisteys yllätti!”

”Lähdimme tähän hommaan, koska sähköistys oli niin vanhaa. Oli yllätys miten suuri työ tässä oli, mutta kaikki kävi niin näpsäkkäästi. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja siisteys yllätti. Oikein hyvä mieli jäi.

Marjatta ja Keijo Suuronen 


”On aivan erilainen tunne asua, kun tietää että on turvallista..”

”Talomme 45 vuotta vanha sähköjärjestelmä uusittiin. Sähköremontin yhteydessä myös valaistusta uusittiin. Se loi uuden kodikkaan ilmeen ja lisäsi kodin viihtyisyyttä. Koemme tämän uuden systeemin turvallisemmaksi ja helpommaksi hoitaa kuin entisen. Myös kesäisin kun olemme paljon poissa, mökillä, on olo kodin turvallisuuden suhteen huolettomampi.”

Hilkka ja Raimo Utriainen


”Aivan kympin arvoisia miehiä!”

”Pojat olivat käteviä ja osaavia. Aivan kympin arvoisia miehiä. Kävi nopeasti ja niin vaivattomasti. Mukava seurata ammattimiehiä työssään. Passaa suositella!”

Leena ja Mikko Hämäläinen


”Ajateltua vähemmän häiriötä elämään”

”Miehet tekivät reippaasti töitä. Remontin aikataulu piti ja työ tapahtui jopa suunniteltua nopeammin. Työ aiheutti ajateltua vähemmän häiriötä elämään. Ruoanlaittokin hankaloitui vain hetkeksi. Voin suositella!

Riitta Puttonen


”Siisteys yllätti!”


Marjatta ja Keijo Suuronen

5.0
2017-10-05T12:04:42+03:00

Marjatta ja Keijo Suuronen

”Onnistuimme saamaan hyvän firman palvelut”


Aune ja Reijo Häkkinen

5.0
2017-10-05T12:09:58+03:00

Aune ja Reijo Häkkinen

5
2